Spravbytkomfort začal vykurovaciu sezónu

08.09.2010 Prešov

Na chladné dni mesiaca september okamžite zareagovala prešovská spoločnosť Spravbytkomfort, a.s. Prešov, ktorá vyrába a dodáva teplo v meste Prešov.
Spustenie vykurovania bolo možné okamžite, pretože počas letných mesiacov prebehla údržba tepelných zariadení a všetko bolo pripravené na zimnú vykurovaciu sezónu.
Od pondelka 6.9.2010 začala vykurovaciu sezónu a dodáva teplo pre svojich zákazníkov.
Spoločnosť Spravbytkomfort vykuruje viac ako 23 000 bytov a 65 objektov v meste Prešov. Vyrába 243 MWh tepelnej energie v dvoch centrálnych kotolniach, 45 blokových kotolniach a 73 odovzdávacích staniciach.
Od roku 2009 využíva obnoviteľné zdroje na centrálnej kotolni Jazdecká, kde využíva na výrobu tepla drevnú štiepku.
Veríme, že v nasledujúcej vykurovacej sezóne bude pre Vás spoločnosť Spravbytkomfort, a.s. Prešov je spoľahlivý partner.
\"V prešovských bytoch, ktorým dodáva teplo a teplú vodu Spravbytkomfort, a.s. Prešov je od včera teplo. Tento september je ozaj chladný, v posledných dňoch, klesla teplota pod 13 °C preto sme začali kúriť. Vyhláška 152/2005 presne určuje podmienky pre výrobcov a dodávateľov tepla. Náš systém vykurovania je riadený automaticky, pokles vonkajších teplôt zaznamenávajú meradlá, ktoré spúšťajú temperovanie – kúrenie v ranných a večerných hodinách. Následne po dohode s najväčším odberateľom tepla a splnenie podmienok vyhlášky 152/2005 sa vykuruje naplno. \"
Adriana Birošová
marketing Spravbytkomfort, a.s. Prešov
 

Vyberte región

mark